image1 image1 image1

Annex Rit 5 2018: De Ronde?? Die van Vlaanderen tiens....

Waar zaten al de renners van Wtc-Molenbeersel voor de 5de rit??? We hebben de ziekenboeg, waar ondertussen al 4 renners in zitten, we hebben er die Paashaas verplichtingen hadden en we hebben er die op verplaatsing spelen....

Enkele weken geleden, ons Wendy in het Ronde van Vlaandere centrum, ons Wendy op de wielerpîste, ons Wendy op stap met Johan Museeuw, ons Wendy in de bakala academy, Yep ons Wendy ging de Ronde Van Vlaanderen rijden... Gene kattepis, dejuu!!

Gisteren was het dan zover, HAAR momentje samen met haar buddies... heeft ze de hellingen overwonnen, de kasseien getrotseerd en de weergoden verwenst... We zijn ontzettend trots op onze Pink Lady (en nee niet op de appels ;-) ) maar opze ster van de RVV!!

But the day after....

Pé-ke en zien lange erm, had VIP-kaarten kunnen bemachtigen, veur de runj, de runje?? de runje van Vloanderen tiens....

Zo te zien heeft Wendy de inspanning van gisteren goed vertreerd en was het reuze gezellig daar in de tent... Maar het is ALTIJD gezellig bij de Mac Biesel fiesjes....

Natuurlijk horen bij een Kwaremont, kasseien ;-)

Hopelijk heeft iedereen onze vlag gezien op de hotonde, ik ben eens benieuwd of er renners uit de vlaanders zich inschrijven voor onze Wedstrijd ;-)

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template