image1 image1 image1

Inschrijvingsformulier Biƫselerkermiskoers

nschrijvingsformulier Biëselerkermiskoers

Deelnemers, verzekering is inbegrepen in de inschrijving, maar Wtc-Molenbeersel en of de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen of verwondingen.

BIJ HET INLEVEREN VAN HET WEDSTRIJDNUMMER en TIMINGSCHIP, ZAL MEN 5€ INSCHRIJVINGSGELD TERUG KRIJGEN!!!

Voornaam:
Naam:
Adres:
Gemeente:
Postcode:
Geboortedatum:
Lid van Wielerclub:
Club Website:

Met het versturen van de inschrijvingsmail, verklaart U zich akkoord met het renners reglement. (zie link hieronder)

Voorinschrijving is bedrag overschrijven op rekeningnummer BE22 7360 3602 4147, met vermelding van naam en voornaam. Ingevuld formulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Link: Wedstrijdreglement

Voorinschrijving tot 15 augustus 2018