image1 image1 image1

Als de eikels van de boom vallen.... Dan liggen ze op de grond!!!

Met andere woorden de herfst is aangebroken en tijd voor de laatste rit van het seizoen.....
Jammer genoeg moest de voorzitter verstek laten gaan door een wel erg korte nacht eveneens Roadmaster Jo, die nog een appeltje te pellen had met een kat(er) en daardoor niet geheel duidelijk het onderscheid kon maken op de wekker tussen 08:00 en 09:00. ;-)

Toch 11 wielerenthousiast aan de start voor een ritje richting wat als snel bleek “Roermond” te worden. We hadden blijkbaar wind in de rug want we draaide een beetje vroeger dan verwacht de Hornerbrug op en dus deed Bart ons nog een lokaal rondje rijden, vooraleer de geheime locatie te onthullen, Boulevard Nautique Roermond. Hier had onze hoofdsponsor Arie van Bestboats.nl alles in gereedheid laten brengen voor een warm ontvangst... en de drankjes waren, heerlijk koel.

 

 

We stonden nog geen 5 min te genieten van het uitzicht op het drijvende kantoor, toen we vanaf de kant werken toegeroepen door “Iron Lady” Ilse, die haar ochtendloopje achter de rug had. Maar, hmmm de zo geheim locatie bleek, plots toch niet zo geheim meer.... Zitten we met een MOL??? ;-)))) Vestimentair was de Iron Lady niet geheel in orde, maar met een paar helpende handen of moet ik zeggen kledingstukken, werd daar snel een mouw of moet ik zeggen shirt aangepast!!

Toen de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond 11:00 sloeg was de tijd gekomen om nog een groepsfoto te nemen voor een paar knappe boten en dan de terug weg aan te vatten naar Café Molendorp voor een lekker stukje vlaai & koffie. Voor de terugweg werd het principe toegepast van de kortste afstand tussen 2 punten is een rechte lijn, waardoor we 5 minuten na 12 bij molendorp aan tafel zaten voor weer iets lekkers...


Om tijdens de winterperiode de conditie op peil te houden, blijven zolang het weer het toelaat de donderdagavond ritjes gehandhaafd. Mannen denk eraan Long SLOW Distance ;-)

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template