image1 image1 image1

De kortste afstand tussen 2 punten, is een rechte lijn.

Een nieuw vertrekuur, beperkte afstand en vaders die op zoonlief hun ploegvoorstelling moesten attenderen, dit zorgde voor speciale parameters voor een ritje Maastricht. De plannen voor een bezoekje aan Coffeshop Alley Cat en kers op de taart de St-Pietersberg zouden onderweg lichtjes wijzigen!!

Was het de goede weersvoorspelling of was het de vermelding van “Coffeeshop” en “Mestreecht”  in de aankondiging van de rit, die zorgde voor een mooie opkomst. Vanmorgen stonden dan ook aan  de start: Bart, Kurt, Sascha, Marc, Silvain, Frank B, Wilfried, Bèr, Jo, Koen, Pé, Wouter et moi. Wie misten we in dit lijstje? Ons “Iron Ilse”, want wat doet triatleet liever dan in één rechte lijn rijden in een off seasson easy peasy ritje??

Hoe we van punt A naar punt B geraakten, daar hoeven we weinig woorden aan vuil te maken. Wind op kop en de chineese binnenband van Kurt zorgde voor een extra plaspauze.

De grote (nu ja hollands grote) koffie en het bananenbrood smaakte ons, in het bijzonder "retro" interieur van de AlleyCat.

Door tijdsgebrek, lieten we de beklimming van de St-Pietersberg links liggen, maar nu weten we dus ook niet waar Eva van FlikkenMaastricht uit hangt cool Maar uitstel is geen afstel, we will be back!!!

Speciaal voor Bèr, smiley

Als van A naar B weinig te vertellen valt, dan valt van B naar A ook niet veel te melden.... Deze keer wind in de rug en ook nu zorgde de chineese binnenband van Kurt voor een 2de plaspauze.

Net voor Neeroeteren draaide Sascha af om naar huis te snellen, Pè-ke werd als een prins op het witte paard netjes aan zijn voordeur afgezet. Richting Kinrooi over de groenstraat, hier werd de motor nog even hoog in toeren gejaagd, dan terug groeperen en verder in formatie naar Thieuke.

 

 

 

 

 

Hier werd tussen pot en pint gezellig nog wat afgekeuveld....

 

Bijzonderheidjes:

Wist je dat Bèr mistens één keer per maand de St-Pietersberg oprijdt?

Dat er volgendeweek zaterdag een ritje naar Scherpenheuvel op het programma staat? Branden jullie ook een bougie voor mij??

Dat de off seasson ritjes starten om 9h00?

 

Data van vandaag, 93km avg 33,7km/h

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template