image1 image1 image1

Wildenberg or not?? ;-)

Donderdag 26 mei, eindelijk liet mijn trainingsschema het toe, om nog eens de donderdagavondritje met Wtc-Molenbeersel te doen. Het weer zag er goed uit, mooie grote groep, aangenaam gezelschap!!
In een gezapig doch strak tempo reden we onder leiding van Ludje, richting.... Wildenberg?!? Gingen we rondjes draaien, stond dit op het schema??? Je voelde direct elektriciteit in de groep, de spanning leek te stijgen... Ik dacht nog... ideaal, dan kan ik dat brommer helmke eens testen... :-)
Maar Arie en Jack zagen de bui al hangen, ze hadden nog stramme benen van de wedstrijd enkele dagen geleden, waarin ze de kleuren van Wtc-Molenbeersel verdedigd...
Maar niks was minder waar en al snel keerde de rust terug, het was “Rondje Maarheze”.

Ludje manoeuvreerde ons over mooie rustige wegen naar Maarheze, Budel om zo op het rondje in Achel  toe te komen. Nu laat geen Wtc-Bieseliaan los op een quasi verkeersvrij rondje, want dan weetje waarom die strepen op het shirt voorwaarts staan, dan mag je er donder op zeggen dat de snelheid omhoog zal gaan! Een tweetal rondes werd de snelheid opgevoerd, totdat de schoenplaatjes van Sil, loskwamen... Waarschijnlijk door die irritante boebeltjes die her en der op het parcour geplaatst zijn...

Onder een strak tempo werd naar het kanaal gereden, om vervolgens met de neuzen in de richting van Bocholt te rijden, binnen door naar Stramproy en dan via de Weerstersteenweg om weer in Molenbeersel aan te komen.
Maar even nog een vermelding voor Nick, tussen Bocholt en Stramproy kwam hij naast me op kop, rijden, rustig leunend op zijn opzetstuur, vertelde hij me dat dit een lekkere snelheid was die hij wel een hele tijd kon aanhouden. Mijn Garmin wist me te vertellen dat we toen ongeveer tegen 36Km/h reden... Dus een dikke duim voor Nick, die gezien zijn leeftijd, toch niet meer bij de jonkies van de groep hoort, maar nog steeds jong van  geest en hart is!! Chapeau Nick!!

Het eindsprintje werd gewonnen door Arie, nog zo’n gepatenteerde hardrijder, net voor Rudi. Volgende keer wel goed opletten op de Weertersteenweg mannen, want met Jo al in de lappenmand, hebben we al één renner teveel in de lappenmand.

Mooie sportieve rit van 88Km die we kunnen afsluiten met een gemiddelde snelheid van 33,2km/h. Niet slecht voor een doordeweekse donderdag....  ;-)

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template