image1 image1 image1

Rain or No Rain, Biesel Rock's

Beste collega’s ,

Zoals Arie zondag morgen het bericht doorstuurde dat het in geistingen onweerde "en of er wel gefietst werd"….zullen de meeste onder ons ook wakker geworden zijn. Door het gedonder en de regen en gedacht hebben hier ga ik niet in fietsen …

Toch bleef Frank VDB het positief inzien en dat het droog zou blijven als we moeten vertrekken. Sylvain gaf ook niet op en heeft volgens mij de regenwolken weggekeken….regen…geen regen…regen …geen regen….en dacht , ik ga  fietsen. Pe wilde al gaan knallen op den tacx…maar toen kwam de echte flandrien in hem boven en stapte hij op zijne ros richting beersel.

Nadat Jos smorgens vroeg Marc gezien had bij de bakker in wielertenue kon hij het ook niet laten om richting beersel te fietsen om te gaan knallen… Met de wind in de rug fietsen we richting Echt …..Tuddern….Gangelt….Geilenkirchen… Dan doorheen het glooiende landschap richting heinsberg , vervolgens naar Echterbosch  met de wind op de neus.

Na een dikke 100km, moe en voldaan zijn we terug aangekomen bij molendorp om met ons verdiende terrasje en drankje af te sluiten …..

Gr rudi

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template