image1 image1 image1

Biesel - Helchteren - Biesel

Vandaag verzamelen om 9 uur bij Molendorp . Toch effe schrikken om daar Zes leden te zien staan, met mezelf erbij zeven en dit bij stralend weer. Waren het de slechte weersvoorspellingen of de drank van afgelopen nacht wat sommige ervan weerhielden om te komen? Wie zal het zeggen.  Zelfs de harde kern van Geistingen was nergens te bespeuren , behalve Kurt Baens. Verder waren er ook nog Ruud, Steef, Ber,Frank Broens, Frank VDB en ik.

Vol goede moed vertrokken we richting Tongerlo met de windj opoe naas en die was best wel pittig. Dat de zon af en toe kwam piepe was wel aangenaam. Via Opglabbeek  en Houthalen - Oost reden we langs kronkelwegen naar Helchteren ( het verste punt he Frank) om via Wauberg aan de achterkant van Peer uit te komen. Nog altijd geen spat regen gezien maar in de verte zagen we dat er iets in de lucht hing wat niet pluis was , net daar waar wij naartoe reden.

Onderweg vroeg Ber zich nog af of het wel normaal was dat Frank VDB zo sterk reed tegen de wind in, maar eenmaal hij op de hoogte gebracht was van de trainingsarbeid van Frank was Ber gerustgesteld. In Kleine - Brogel viel er heel even een beetje hagel uit de lucht maar stelde niks voor en zijn zo via Bocholt en Beek naar Thieuke gereden.

Daar had Jo de verwarming al aangezet voor ons , het is toch aangenamer een koude Grimbergen te drinken in een warme omgeving moet Jo gedacht hebben, waarvoor dank. Na enkele geestrijke dranken te hebben genuttigd vertrokken we huiswaarts, en toch nog een bui over ons heen kregen. Miljaar.

Groeten en tot donderdag.

Marc.

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template