image1 image1 image1

Omdet vrinje belangriek zeen….

Eerst en vooral Eline & Wouter bedankt voor de leuke house warming…. Leuk liefdesnestje hebben jullie daar gemaakt in Bree ;-) Omdat gezellige feestje altijd iets in petto hebben, hadden de afwezige ongelijk!! Er werd een tipje van de sluier onthuld in verband met het fietsweekend…. Het belooft spannend te worden en mensen met aanleg voor stress, een gevoelige maag en/of darmpjes, nemen best een extra propere “ongerböks” mee.

 

Dit gezegd zijnde….

 

Omdat Wouter de rit had, en omdat Wouter zondagmorgen waarschijnlijk Eline moest helpen opruimen, werd de rit door gegeven aan Jo. Omdat Jo waarschijnlijk de mosterd haalde voor zijn rit, bij het nieuwe nummer van Rammstein “Deutschland” werd het een ritje richting “Geilenkirchen”… Omdat Pé waarschijnlijk alleen zijn neefje vertrouwd om een nieuwe band te leggen, kwam hij vol risico met een oude versleten achterband naar biësel gereden, om daar een even oude nieuwe band te laten leggen door Bart. (ik begrijp het, het is een beetje ingewikkeld) Omdat die oude nieuwe band, toch niet helemaal goed zat, stonden we na 4km terug stil om die nieuwe oude band te voorzien van een nieuwe, nieuwe binnenband…. Kan nog iedereen volgen??? ;-) Omdat het richting Duitsland nogal heuvelachtig is en de wind volledig in het nadeel stond, werd er vlot gewisseld op kop. Omdat er vlot gewisseld werd, werd er ook een strak tempo gereden… Omdat het strakke tempo nadelig inspeelde op de benen en rug van onze Wim, was deze na ongeveer 70km choco… Omdat wij ook choco gereden vrinje niet achterlaten, werd Wim op tijd en stond voorzien van extra wattages die het iets makkelijker maakten om, aansluiting tot de groep te krijgen, een helling te overwinnen of zelfs het laatste optakel van de dag “de brug over de Maas in Maaseik” te ronden. Omdat vrinje gezellig zijn, werd er na de rit nog een lekker drankje genuttigd op het terras van “de Stegel”, dit toch wel een beetje onder de leiding van ons nieuw lid, Dirk of Witte veur de vrinje. Omdat wij, Witte alle tips & trick van het wielrennen leren, heeft Witte ons ook al één én ander geleerd….. Gouden Carolus Whisky infused!! Gevaarlijk goedje…Het woord  “Perekop”, wordt officieel opgenomen in de Wikipedia pagina van Wtc-Molenbeersel. Omdat Witte ook een gouden hart heeft, laat hij in zijn uppie de lokale horeca draaiende…. Chapeau Witte!! Omdat Jo, na de rit nog met zijn vrouwtje moest gaan fietsen en omdat hij daar dan 3 Maaslenjers bij moest drinken, gaf hij het schrijven van het verslag verder aan Frank Vdb.

 

Omdat wij soms broeders uitzenden naar andere teams, werd broeder Kurt gespot in de buurt van een abdij in het gezelschap van Wtc-kèssing. Natuurlijk met een glas lokaal gerstenat voor zich ;-)

 

Tech talk: 12 renners, 101km, 31.5km/h avg…

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2020  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template