image1 image1 image1

Zondagrit - Frank VDB - Waltwilder

Op Zondag had Frank VDB de clubrit,

Het zou een onuitgegeven ritje richting Bilzen worden, 110 spannende kilometers lang…

Via de gekende wegen rijden we naar Wurfeld, waar we via het oud spoor richting as rijden. Na As, wijzen de neuzen in de richting van Zutendaal, waar we links op gaan naar Gellik.

Dan gaat het naar Mopertingen, Waltwilder, Munsterbilzen, Genk (Sledderlo… dus hier geen plaspauze ;-) ) om dan weer door de bossen naar Niel-bij-As te rijden, dan volgen Dorne, Opoeteren, Waterloos, Solt, Tongerlo, om dan via de Groenstraat terug naar de Bsl te rijden.

 

9 Renners aan de start, met Pé, Bèr, Witte (neet de van Zichem, mer van Biësel, Aka Dirk) Jo, Stefan, Koen, Dr Wilfried J Jos en Frank VDB. Doelstelling van deze rit, was om eens ergens te komen waar zelfs Bèr nog nooit geweest was. Missie geslaagd… Gellik, Mopertingen was het zalig door de bossen rijden, zo zalig zelfs dat Bèr zich verslikten en in een hoestbui verzeild geraakte…. Dan maar ff stoppen voor een plaspauze. Richting Waltwilder was het voor de meeste stoemen… het landschap werd glooiend, wind recht op de neus. Het tempo stokte en menner Jo spoorde de eerste 2 rijders aan om toch het tempo wat op te krikken…. Wist Jo dan al wat lag te wachten bij Molendorp?? Eens voorbij Munster-Bilzen wezen de neuzen weer in de richting van het thuisfront, en waren er nog nauwelijks nog aanwijzingen nodig om de route te rijden en denderde de wtc trein richting Molenbeersel. Met een 110k en een gemiddelde van 31km/h mooie cijfers op de tabellen. Aan het einde van hun latijn is een groot woord, maar er waren er toch een paar, die blij waren, dat ze recht in de armen van thieke konden vallen. Deze stond dan ook klaar met spek & eieren om de inwendige mens te versterken!!! Dik verdeend mannen!!

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2020  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template