image1 image1 image1

Rundje Remunje

Zondag voormiddag ritje van Koen op de kalender, maar waar is de Koen?

Geen probleem vorige week lag ik zelf in het ziekebed dus was vandaag het ideale moment om alsnog het ritje van 85km uit te rijden. 13 bikkels vanmorgen om 9u bij Thieu in uitrusting en allemaal netjes op tijd.We vertrekken richting Manestraat, links af aan t stampertje richting Thorn, vol wind op de snuit. De witte bieselair mee op kop, de wattages vliegen rond zijn oren en de eerste zweetdruppels zijn een feit.

We rijden van Wessem naar Roermond langs het water, het waait flink en Jack en Rudy nemen de groep op sleeptouw, links rijden, links rijden wordt er van achteruit geroepen? Ze snapten het neet hiel good want ze bleven rechts rijden!

In Roermond rondje rond het water en daar rij ik zelf lek ?, voor sommige alvast een goed rust momentje.We rijden verder richting Linne, over de sluis terug naar Maasbracht en oei daar de weg afgesloten, lange Jo in discussie met de weg commisaris van de plaatselijke wieler organisatie maar het mocht niet baten, we moesten terug.

Via de grote weg naar Echt, paar keer rood licht en een trein stop zorgen voor enkele rappe interval trainingen! De aanhoudende wind bekruipt ons al in de bovenbenen, hé Wimke?

We rijden binnendoor op Limbrecht tot aan het kasteel om daar rechts af te slaan, terug richting Holtem en ja hupla weer een lekke band, nu was Jo aan de beurt. Allemaal nog ene keer pissen, jelleke eten en drinken om de laatste 20 km naar huis te rijden met weeral wind op kop.

Frank VDB en ich zelf zei de gek, pakken het laatste kopwerk voor onze rekening en laten de punchers op de Manestraat nog ins ontploffen.

We hebben het droog kunnen houden, geen accidenten gemaakt en lekker in de wind kunnen klieven. Wat wil een mens nog meer op zondag voormiddag?

Inderdaad ????? een paar lekkere Grimbergen en die hebben er ook niet aan ontbroken!

 

Tot Donderdag allemaal voor ons eerste officiele donderdag avond rit, alle B rijders op post voor weeral een gezaapig ritje!

En de A ploog fietsers mogen uiteraard auch kome ?

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template