image1 image1 image1

Verslag rit 3: Man van de match, Wim!!

Vanmorgen op de app werd er al gevraagd: wie gaat er fietsen?

Een paar reageerde een ander beloofde dat het droog bleef tot 12u.

Dus op naar Molendorp waar er 12 renners klaar stonden, de volgende vraag diende zich aan: waar gaan we naar toe en wie heeft de rit .

Ene zekere Vincent. Maar aangezien er in Stramproy nog zijn die in hunne winterslaap liggen hadden we een probleem. Toch niet, ondertekende had vorige week de rit en aangezien ik vorig week had aangekondigd dat het veel te slecht was voor te fietsen waren er toch een paar gegaan met alle gevolge van dien.(wie niet horen wil moet …). Dus nam ik de rit met alle plezier over.

We vertrokken richting manestraat om zo via Kinrooi richting Wurfeld te gaan waar zich het eerste probleem voor deed, weg opgebroken, maar met een beetje kunst en vliegwerk lukte het net om recht te blijven. Zo verder over het oude treinspoor richting As . Toen werd er opeens geroepen “LEK”  Onze Bart had het vlaggen . Snel bandje vervangen met zwarte handjes tot gevolg. Andere gingen snel plassen en we konden onze weg weer vervolgen. In As de brug over om zo naar Maasmechelen af te dalen. In Kotem de brug over om zo de Maasberg af te dalen. Toen hadden we de wind vol op de neus en Jo trok alles op een lint. En toen probleem twee, de Slingerberg. Eerst op een rustig tempo tot de eerste bocht en toen de versnelling. 4 renners waren weg. Andere kozen om krachten te sparen en reden op hun gemak omhoog. Toen onze Wim eindelijk boven was konden we aan de afdaling beginnen. Niet te snel werd er geroepen??? Mannen in de afdaling gaan we niet remmen he.

Dan kanaal over onder de brug en daar was de wind weer, een beetje schuin hangen en fietsen. Zo konden we allemaal zien dat de Maas best wel hoog stond. Ook werden er al afspraken gemaakt over de volgende rit naar de Bemelenberg. Want die kon je volgens sommige sneller omhoog rijden. In Maaseik had ik dan maar besloten om de kortste weg naar huis te nemen aangezien er ene pangaar volledig naar de kl**te was. Dus langs de grote weg terug naar Molendorp .

Mannen het was een leuke rit zonder regen en met zelfs een beetje zonneschijn. Hopelijk nog veel leuke ritten.

 En onze topper Wim had de rit op karakter uitgereden.

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template