image1 image1 image1

Officiële rit numero Uno!!

Wind en regen in overvloed, m.a.w. geen weer om een hond door te jagen… Andere noemen dat dan Flandrien weer. Ondanks het aanbod van het bestuur voor een pasta na de openingsrit, leek het erop dat bij Wtc-Molenbeersel er maar 7 echte flandriens rijden… Voor sommige waren er verzachtende omstandigheden, een gebroken teen, meniscus operatie of de clubkas spijzen door te helpen op een carnavalsfeest. De andere wtc-ers gaan we inschrijven voor een cursus watergewenning… Misschien kan Iron Lady Ilse hiervoor een workshop organiseren?

De namen van de “Die Hards” Bart, Dirk, Kurt, Pé-ke, Sascha, Pino en mezelf besloten wind op te vertrekken onder de beschutting van de bomen rond het fietspad naar As. Van As ging het dan naar de Poggio, om via Neeroeteren, Tongerlo op de Biëselerdijk te belanden, om hier het gas eens open te draaien. Deze 7 mannen hebben alvast hun eerste kruisje verdiend voor de aanwezigheidsstatistieken, maar tevens hebben er ook 3 (Sascha, Kurt en Frank) een kruisje extra achter hun naam voor hun lekke banden. Ondergetekende ging dan nog bijna met de billen bloot, toen de voorband, midden in een bocht het voor bekeken hielt en ik sierlijk over het asfalt schoof tot in de berm. Sterke broeken die bibs van Vermarc…

Nu dat Wtc-Molenbeersel een gezellig clubke is, bleek achteraf dan maar weer aan het grote aantal aanwezige voor het pasta buffet.  Waar er weer hard gelachen werd en de tranen over de wangen rolden.

Rit numero Due, Ritmaster Frank B – 9h00 De stegel – 75Km en raad eens? Weersvoorspelling wind & regen, dus voorlopig nog geen Primavera weer!!

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template