image1 image1 image1

AutumnRide, 80Km

14 Oktober, verkiezingen…. Eindelijk is Kinrooi ook overgeschakeld op het elektronische systeem, zo kunnen we tot 15h gaan stemmen en eerst onze hobby beoefenen….. Fietsen.

Vandaag aan de start met 8 renners, de grote vraag, waar naar toe? Gelukkig was ik voorbereid en had ik zaterdagavond 3 Gpx filekes gemaakt voor de komende weken, allemaal richting Kempen.

Vertrek richting Tongerlo om zo aan het kempisch avontuur te beginnen, we deden (om in het politiekjargon te blijven) een aantal Limburgse centrumsteden aan, Meeuwen, Peer, Neerpelt om zo via het Nederlandse Budel terug naar Molenbeersel te sporen. Onderweg moest ik af en toe doen alsof ik niet wist waar de route naar toe zou gaan, want Bèr zijne inwendige gps begint anders een eigen route uit te stippelen, Ahhh Hiej kin ich mich, Hiej goan we rechts hé? Nee Bér we goan recht door. 😉Maar blijkbaar was onze Bér wel gecharmeerd door de route, want hij zou graag leren om zo’n gpx-en te maken. Dus een GPX for Dummies avond dringt zich op…

Uiteindelijk raakte we met 4 op het terras van Molendorp en konden we nog wat nakeuvelen over de rit, de verkiezingen en het schitterende weer….

 

 

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template